Blyneliai su varške

Blyneliai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio, 2 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus
  • Vanilinis cukrus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.

  2. Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.

  3. Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Sidona
» Rašyti komentarą
» Komentarai