Blyneliai su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio, 2 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai