Blyneliai su varške

Blyneliai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Aliejus
  • Druska
  • Vanilinis cukrus
  • Varškė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Į miltus sudedami 2 kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant blyneliai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su 2 kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o blyneliai gražiai apskrustų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Luknė
2017-03-03 21:04
Arklukai
Lietuvos
Margarita
2016-12-20 07:25
Blyneliai nerealiai skanus, ačiū už nuostabu receptą
gab gab
2016-02-27 13:33
Nesamone !
Ingrida
2015-09-18 16:37
Juknienė
Gabrielius
2014-11-16 15:20
Tikrai gera tešla gavosi. Na tik įdarą teko pagerinti pagal savo skonį.