Blynelių ir lašišos užkandėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 12 valgomųjų šaukštų
- Lašiša, rūkyta arba sūdyta, 350 gramų
- Svogūnai, laiškai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su aliejumi, cukrumi ir druska. Nuolatos maišant pilame pieną ir miltus.
Iškepame lietinius blynus. Mano blynų skersmuo buvo 26 cm.
Ant kiekvieno blyno uždėjau sūdytos lašišos juostelių, svogūnų laiškų ir susukau.
Vietoje blynų galima naudoti lavašą.
Labai skanu su grietinės ir česnakų padažu.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-19 20:38
skaniai atrodo
2011-09-29 13:10
UPSSS IDEJAU PIPIRU
2011-09-29 13:09
labai skanu
2013-10-12 16:30