Blynelių ir lašišos užkandėlė

Blynelių ir lašišos užkandėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai, 12 valgomųjų šaukštų
  • Lašiša, rūkyta arba sūdyta, 350 gramų
  • Svogūnai, laiškai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 1 litras
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su aliejumi, cukrumi ir druska. Nuolatos maišant pilame pieną ir miltus.
Iškepame lietinius blynus. Mano blynų skersmuo buvo 26 cm.
Ant kiekvieno blyno uždėjau sūdytos lašišos juostelių, svogūnų laiškų ir susukau.
Vietoje blynų galima naudoti lavašą.
Labai skanu su grietinės ir česnakų padažu.
Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
daiva
2013-10-12 16:30
Labai skanu isbandyta....
ass
2011-10-19 20:38
skaniai atrodo
rugitulkas57
2011-09-29 13:10
UPSSS IDEJAU PIPIRU
rugitulkas57
2011-09-29 13:09
labai skanu