Bokšteliai iš mėsos

Bokšteliai iš mėsos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, faršas, 1 kilogramas
  • Pievagrybiai, 150 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Sūrelis, lydytas, 1 pakelis
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
  • Prieskoniai
  • Mairūnas
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai