Bolonijos spagečiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, pjaustyta, 250 gramų
- Mėsa, pjaustyta, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, tarkuotas, 1 vienetas
- Citrinos, žievelė
- Petražolės, smulkinta, 1 valgomasis šaukštas
- Sūris, tarkuotas, kietasis ar fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Iš nurodytų produktų padaromi riešuto dydžio kukuliai, kurie 10 min. verdami pasūdytame vandenyje.
Padažui reikės: 400 g spagečių, 0.5 šaukšto aliejaus, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 0.5 šaukštelio čili pipirų, truputį citrinos sulčių, druskos.
Išverdami spagečiai ir išverčiami į graibštą, kad nutekėtų vanduo. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinama pomidorų padažas. Keptuvą nukėlus nuo ugnies, padažas pagardinamas pipirais, druska bei citrinos sultimis ir sumaišomas su spagečiais. Spagečiai patiekiami kartu su kukuliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-31 12:18
Na jau nepulkit smerkti visi. Maža kiek ten toj Bolonijoj spagečių receptų yra. Čia visi tikriausiai turit mintyje visame pasaulyje garsius "paghetti Bolognese", tai jie tikrai kitaip gaminami
2009-09-21 15:08
kazin kur jie toki patiekala italijoi valge?cia prisiskaite paskiau zmones gamina ir isivaizduoja valgantys italiska patiekalaD
2009-06-22 18:12
JOOOOOOOOOOO
2008-09-26 09:05
Indre, chia tas pats kas atvazhiaves tikras kinietis lazdavotu visus "ueuropejusius" kiniechiu restoranus Lietuvoje. Nieko nuostabaus, kad patiekalas shiek tiek pritemptas musu skoniui.
2011-07-02 16:48