Bolonijos spagečiai

Bolonijos spagečiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, pjaustyta, 250 gramų
  • Mėsa, pjaustyta, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, tarkuotas, 1 vienetas
  • Citrinos, žievelė
  • Petražolės, smulkinta, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, kietasis ar fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Iš nurodytų produktų padaromi riešuto dydžio kukuliai, kurie 10 min. verdami pasūdytame vandenyje.

Padažui reikės: 400 g spagečių, 0.5 šaukšto aliejaus, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 0.5 šaukštelio čili pipirų, truputį citrinos sulčių, druskos.

Išverdami spagečiai ir išverčiami į graibštą, kad nutekėtų vanduo. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinama pomidorų padažas. Keptuvą nukėlus nuo ugnies, padažas pagardinamas pipirais, druska bei citrinos sultimis ir sumaišomas su spagečiais. Spagečiai patiekiami kartu su kukuliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irma
2011-07-02 16:48
Išviso malonėkit nepeikt žmonių kurie nori pasidalinti receptais.Niekam neįdomu ar valgysim lietuvišką ar itališką ar velnias žino kokį patiekalą,svarbu skanų.Tad labai norėčiau ,kad čia rasčiau komentarus tokius,kaip čia skanu ar neskanu,nes neįdomu visa kita.
Darius
2009-10-31 12:18
Na jau nepulkit smerkti visi. Maža kiek ten toj Bolonijoj spagečių receptų yra. Čia visi tikriausiai turit mintyje visame pasaulyje garsius &quotpaghetti Bolognese", tai jie tikrai kitaip gaminami
karolina
2009-09-21 15:08
kazin kur jie toki patiekala italijoi valge?cia prisiskaite paskiau zmones gamina ir isivaizduoja valgantys italiska patiekalaD
aukse
2009-06-22 18:12
JOOOOOOOOOOO
Italas
2008-09-26 09:05
Indre, chia tas pats kas atvazhiaves tikras kinietis lazdavotu visus &quotueuropejusius" kiniechiu restoranus Lietuvoje. Nieko nuostabaus, kad patiekalas shiek tiek pritemptas musu skoniui.