Bostono žuvienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, kubeliais pjaustytos, 500 gramų
- Žalumynai
- Sultinys, mėsos, 0.5 litro
- Pienas, 0.5 litro
- Menkės, 750 gramų
- Svogūnai, 200 gramų
- Paprika, 200 gramų
- Salierai, 200 gramų
- Kiaulienos lašiniai, kubeliais pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-06-28 19:46