Braškinis - jogurtinis torčiukas

Braškinis - jogurtinis torčiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė, jogurtinė, 400 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Braškės, trintos, 400 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Šokoladas, juodas, 100 gramų
  • Greipfrutai, Džiovinti , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.

  2. Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.

  3. Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.

  4. Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai