Braškinis - jogurtinis torčiukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, jogurtinė, 400 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Braškės, trintos, 400 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 3 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodas, 100 gramų
- Greipfrutai, Džiovinti , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruošti želatiną.
Trintas braškes sumaišyti su šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, šlakeliu citrinos sulčių, išmaišyti, ir supilti mažesnę pusę paruoštos želatinos.
Grietinę sumaišyti su grietinėle, šlakeliu citrinos, 1 šaukštu vanilinio cukraus, 2 šaukštais cukraus pudros, likusia želatina.
Pilti į pasirinktą formą tai vienos, tai kitos masės. Galima protarpiais pašaldyti. Padėti supilsčius šaltai. Kai sustingsta, papuošti tirpintu šokoladu, tarkuotu greifrutu, uogomis ir citrina.
» Rašyti komentarą
» Komentarai