Braškinis paukščių pienas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Braškės, sirupas, 750 gramų
- Varškė, 350 gramų
- Cukraus pudra, 60 gramų
- Citrinos, spausta, 1 vienetas
- Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
- Braškės, sirupas, 3 valgomieji šaukštai
- Želatina, tirpinta, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Keletą braškių atidėkite, kitas išsukite su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilkite citrinos sultis. Želatiną ištirpinkite nedidialiame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su želatina ir viską supilkite į varškės ir braškių mišinį. Padėkite, kad sustingtu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-10 16:43
Norint sintetinio skonio-rinkites grietinele is flakono... Aisku, kad plakama grietinele 35% pats geriausias pasirinkimas...
2009-06-22 18:55
JEIGU PARAŠYTA ,,IŠPLAKTI IKI STANDUMO" TAI REIŠKIA KAD GRIETINĖ TURI BŪTI RIEBI IR SKYSTA !!! mielieji
2009-02-06 22:02
bandom
2008-11-10 14:18
Aš darau taip.Imu biskvitą skirtą tortų gamybai.Padalinu pusiau,kad būtu ploniau.Imu formą,,Širdelę'amp;#039; i dugną dedu biskvitą.Ant viršaus paukščių pienas.Kai sušala puošiu švieže braške su lapeleis.Gražei atrodo ir patogu pateikti.
2010-03-21 13:38