Braškinis paukščių pienas

Braškinis paukščių pienas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, sirupas, 750 gramų
  • Varškė, 350 gramų
  • Cukraus pudra, 60 gramų
  • Citrinos, spausta, 1 vienetas
  • Grietinėlė, 35%, 1 stiklinė
  • Braškės, sirupas, 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina, tirpinta, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Keletą braškių atidėkite, kitas išsukite su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilkite citrinos sultis. Želatiną ištirpinkite nedidialiame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su želatina ir viską supilkite į varškės ir braškių mišinį. Padėkite, kad sustingtu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
aiste ...
2010-03-21 13:38
nezinau man normalu
(anonimas)
2010-03-10 16:43
Norint sintetinio skonio-rinkites grietinele is flakono... Aisku, kad plakama grietinele 35% pats geriausias pasirinkimas...
PROFE
2009-06-22 18:55
JEIGU PARAŠYTA ,,IŠPLAKTI IKI STANDUMO" TAI REIŠKIA KAD GRIETINĖ TURI BŪTI RIEBI IR SKYSTA !!! mielieji
SANDRA
2009-02-06 22:02
bandom
Bajoras
2008-11-10 14:18
Aš darau taip.Imu biskvitą skirtą tortų gamybai.Padalinu pusiau,kad būtu ploniau.Imu formą,,Širdelę&#039amp;#039; i dugną dedu biskvitą.Ant viršaus paukščių pienas.Kai sušala puošiu švieže braške su lapeleis.Gražei atrodo ir patogu pateikti.