Braškinis tiramisu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Braškės, 400 gramų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Cukrus, 150 gramų
- Biskvitiniai piršteliai, 20 vienetų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.
Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai