Braškinis tiramisu

Braškinis tiramisu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 400 gramų
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Biskvitiniai piršteliai, 20 vienetų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius suplakame su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišome su maskarponės sūriu. Baltymus išplakame su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakame iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.

  2. Į stačiakampį indą sudedame sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedame sausainius, braškes ir užpilame kremu.

  3. Desertą padedam į šaldytuvą keletui valandų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai