Braškinis tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Braškės, 500 gramų
- Miltai, 400 gramų
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sviestas, 120 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai