Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Braškės, šviežios arba šaldytos, 200 gramų
- Varškės sūris, 150 gramų
- Sausainiai, trupiniai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase.
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai