Braškių ir gervuogių džemas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Gervuogės, 1 kilogramas
- Braškės, 1 kilogramas
- Cukrus, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.
Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.
Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.
Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai