Braškių ir gervuogių džemas

Braškių ir gervuogių džemas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gervuogės, 1 kilogramas
  • Braškės, 1 kilogramas
  • Cukrus, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas perinkite, nuplaukite ir nuvarvinkite. Sudėkite į indą, užpilkite 2/3 kiekio cukraus ir palikite vėsioje vietoje 10- 12 valandų.

  2. Nuo uogų nupilkite išsiskyrusias sultis, jas kiek pakaitinkite, suberkite likusį cukrų , kaitindami maišykite kol ištirps cukrus. Neužvirkite.

  3. Nuimti sirupą nuo ugnies, atvėsinti ir suberti uogas. Virkite ant silpnos ugnies 10- 15 min.

  4. Nupilstykite į stiklainius ir užsukite dangtelius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą