Braškių ir rabarbarų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 100 mililitrų
- Rabarbarai, 750 gramų
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Braškės, 750 gramų
- Cukrus, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau arselis:
2013-04-22 15:27