Braškių ir rabarbarų uogienė

Braškių ir rabarbarų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Rabarbarai, 750 gramų
  • Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
  • Braškės, 750 gramų
  • Cukrus, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Rabarbarus nulupame, supjaustome gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis ir suberiame į puodą su vandeniu. Kaitiname ant stiprios ugnies apie 5 minutes.
Pusę braškių supjaustome, o kitą dalį sutriname, užpilame cukrumi ir paliekame 2 val. pastovėti.
Braškes supilame į rabarbarus ir verdame apie 15 minučių, kol sutirštės. Supilame į stiklainiukus.
Uogienė paruošta!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
evelina
2013-04-22 15:27
mmm.noreciau tokie uogiene pasidarit gal pasidarisiu sianden o
evelina
2013-04-22 15:24
mmm. kaip skanu net pirstus apsilaiziciau arselis: