Braškių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Braškės, šaldytos
Gaminimo instrukcija:
Cukrų ir kiaušinius išplakite iki labai purios masės (geriausia elektriniu plaktuvu). Tada suberkit miltus ir vėl išplakite. Neatšildytas braškes supilkite į skardą (braškių reikia tiek, kad padengtų skardos apačią). Gautą tešlos masę pilkite ant braškėmis padengtos skardos. Kepti 160 - 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą pyragą galima apibarstyti cukraus pudra, kokoso drožlėmis ar kitais skanėstais :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-22 16:01
200g - viena stikline
2011-06-21 11:10
O 200 gramu miltu ir 100 gramu cukraus kiek butu stiklinemis? Kepeja is manes visai nepatyrusi, bet labai noriu pabandyti si pyraga iskepti. Tik nezinau ka daryti su tom proporcijom...
2011-05-06 19:49
Pyragas neriebus, sutinku.Bet del skonio pasigincisiu nes daznai kepu pyragus.Kietas, arba blogai nurodytos proporcijos.Skaniausias man trupininis su varske ir apelsinais oku2:
2011-04-02 23:14
buvo jau anksčiau minėta, kad nereikia
2011-06-30 15:44