Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais

Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 500 gramų
  • „Dansukker“ cukrus uogienėms, 250 gramų
  • Balzaminis actas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pipirai, juodieji, 2
Gaminimo instrukcija:

Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą