Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Braškės, 500 gramų
- „Dansukker“ cukrus uogienėms, 250 gramų
- Balzaminis actas, 4 valgomieji šaukštai
- Pipirai, juodieji, 2
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai