Braškių uogienė su greipfrutais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Greipfrutai, 1 vienetas
- Braškės, 1 vienetas
- „Dansukker“ cukrus uogienėms, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tobulas saldaus ir rūgštaus skonių derinys. Puikiai tinka su trapučiais.
Gerai nuplautą greipfrutą pirmiausia padalykite į skilteles, paskui supjaustykite nedideliais griežinėliais. Braškes supjaustykite mažais gabalėliais. Sumaišykite greipfrutą, braškes ir cukrų prikaistuvyje ir virkite 10–15 min. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai