Braškių uogienė su rabarbarais

Braškių uogienė su rabarbarais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rabarbarai, 500 gramų
  • Braškės, 700 gramų
  • Maltas imbieras, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Cukrus, 1.5 kilogramo
  • Citrinos žievelė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.

  2. Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.

  3. Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą

  4. Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Meida
» Rašyti komentarą
» Komentarai