Braškių uogienė su rabarbarais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rabarbarai, 500 gramų
- Braškės, 700 gramų
- Maltas imbieras, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 50 mililitrų
- Cukrus, 1.5 kilogramo
- Citrinos žievelė, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Rabarbarus nuplauname, supjaustome gabaliukais, apšlakstome citrinų sultimis, dedame į puodą su vandeniu, uždengti ir kaitinti ant stiprios ugnies 5 min.
Nuskabyti ir nuplauti braškes, nuvarvinti. Braškes sumaišyti kartu su citrinos žievele ir cukrumi. Masę sudėti į puodą su rabarbarais. Išmaišyti ir 3 val. palikti pastovėti.
Išvirkite uogienę. Nukėlus nuo ugnies, dėti maltą imbierą
Dėti į gerai išplautus stiklainius ir uždaryti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai