Braškių uogienė su sambuka

Braškių uogienė su sambuka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 500
  • „Dansukker“ cukrus uogienėms, 250
  • Sambuka, (anyžių skonio likeris), 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Šia uogiene galite gardinti sumuštinius ar sūrio pyragą.

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite braškes. Sutrinkite rankiniu trintuvu ir su cukrumi suberkite į prikaistuvį. Pilkite sambuką ir viską virkite 3–6 min., kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai