Braškių uogienė su vanile
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Braškės, 8000 gramų
- Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele, 3500 gramų
- Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai