Briedžiukai

Briedžiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Vanduo
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją pusę braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai. Stipriau spaudžiant, briedžiukai būna plonesni, greičiau išverda ir esti skanesni. Taip pat jie bus skanesni ir minkštesnį, į tešlą įmaišius truputį varškės.

Pagaminti briedžiukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir 8—10 min verdami. Išvirę išgriebiami, nuvarvinami, sudedami į pusdubenį ir užpilami sviestu su grietine arba spirgučiais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Brigita
2016-06-30 14:42
Čia tas pats kaip ežiukai labai labai skanu
Petriuks
2011-01-14 15:41
ce tas pats kas kose is kirvio
Panelė
2010-04-20 13:27
Ežiukaii gi čia.skanumėlis
Asta
2010-04-19 22:29
Tikrai skanumelis!!!mes juos vaikysteje vadindavome abriedukais
Viktorija
2010-01-20 18:04
Labai skanu oku: tik mes vaikysteje juos Ežiukais vadindavome, nes labai jau panasus tikrai liux