Briuselinių kopūstų apkepas

Briuselinių kopūstų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 800 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
kristina
2010-07-29 14:12
o kur dedasi dziuveseliai?
?
(anonimas)
2009-09-21 19:10