Briuselinių kopūstų apkepas
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Briuselio kopūstai, 800 gramų
 - Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
 - Sūris, tarkuotas, fermentinis, 2 valgomieji šaukštai
 - Džiūvėsėliai, 1 valgomasis šaukštas
 - Pienas, 1 stiklinė
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Kopūsto gūželės išverdamos pasūdytame vandenyje, išgriebiamos, sudedamos į apkepo indą, užpilamos pienu, apibarstomos tarkuotu sūriu, apdedamos sviesto gabaliukais ir apkepamos orkaitėje. Tiekiamas apkepas tame pačiame inde, kuriame kepė.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2009-09-21 19:10
  
  
  
  
  
  
  
  
2010-07-29 14:12
?