Briuselio kopūstėlių apkepas

Briuselio kopūstėlių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Druska
  • Pipirai
  • Briuselio kopūstai, 700 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pasūdytame vandenyje išvirti kopūstėlius. Nukoštus kopūstus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą. Sūrį sumaišyti su grietine ir pagardinti pipirais. Sūrio mišinį tolygiai paskirstyti ant kopūstų ir pašauti į įkaitintą iki 180 - 200 °C temperatūros orkaitę 15 minučių.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
airida
2014-01-18 09:01
Ka. Taip skanei padarė