Bruknių uogienė
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Bruknės, 2 kilogramai
- Cukrus, 1.5 kilogramo
- Cinamonas, žievelė
- Gvazdikėliai, 3 - 4
- Vanduo, 2 stiklinės
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Bruknių uogas švariai perrinkite ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. 
Norėdami pašalinti kartstumą, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite kelias minutes. Po to, nupylę vandenį, bruknes nuvarvinkite.
Cukrų užpilkite vandeniu, pakaitinkite ir šiuo karštu sirupu užpilkite į puodą subertas bruknes. 
Sudėkite prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies tol, kol bruknės pasidarys permatomos. 
Uogienę supilstykite į švarius, pakaitintus stiklainius. 
Kai paviršiuje susidarys plutelė, sandariai uždenkite dezinfekuodais dangteliais.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2016-09-04 19:48
Mano nuomone daugoka cukraus jai norisi prie mesos.bet vistiek aciu.bandysiu virti
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2017-08-27 11:08