Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bruknės, 5 kilogramai
- Kriaušės, 5 kilogramai
- Cukrus, 2.5 kilogramo
- Cinamonas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Gvazdikėliai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.
Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.
Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.
Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai