Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais

Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bruknės, 5 kilogramai
  • Kriaušės, 5 kilogramai
  • Cukrus, 2.5 kilogramo
  • Cinamonas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Gvazdikėliai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bruknes nuplauname, nusausiname ir perrenkame.

  2. Nuplautas kriaušes nulupame pašaliname sėklalizdžius su sėklomis ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

  3. Perrinktas bruknes suberiame į puodą, užpilame cukrumi ir 10 min. verdame.

  4. Tuomet nukošiame uogas, o į sunką suberiame kriaušių gabalėlius ir verdame, kol jie tampa minkšti.

  5. Suberiame cinamoną, gvazdikėlius, bruknes, užverdame ir karštą uogienę sukrečiame į iškaitintus stiklainius. Uždarome dezinfekuotais dangteliais.

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Alma
» Rašyti komentarą
» Komentarai