Brusketa

Brusketa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiabata, arba fokačija, 1 vienetas
  • Pomidorai, 5 vienetai
  • Smidras, 4 vienetai
  • Žalieji pipirai, 2 vienetai
  • Paprika, 0.5 vieneto
  • Vynas, 50 mililitrų
  • Parmezano sūris, 1 sauja
  • Pievagrybiai, 1 sauja
  • Bazilikas
  • Alyvuogių aliejus
  • Aitrioji paprika
  • Žirnių ankštys
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Smidrus perpjauname išilgai pusiau.

  2. Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.

  3. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.

  4. Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.

  5. Į keptuvę pilame vyno.

  6. Papriką pjaustome juostelėmis.

  7. Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.

  8. Apekptas daržoves dedame ant duonelės.

  9. Gardiname paprika, smidrais.

  10. Ant viršaus užtarkuojame parmezano.

  11. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: KOTANYI
» Rašyti komentarą
» Komentarai