Brusketa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Čiabata, arba fokačija, 1 vienetas
- Pomidorai, 5 vienetai
- Smidras, 4 vienetai
- Žalieji pipirai, 2 vienetai
- Paprika, 0.5 vieneto
- Vynas, 50 mililitrų
- Parmezano sūris, 1 sauja
- Pievagrybiai, 1 sauja
- Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Aitrioji paprika
- Žirnių ankštys
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
Į keptuvę pilame vyno.
Papriką pjaustome juostelėmis.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
Gardiname paprika, smidrais.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai