Brusketas su baklažanų užtepėle ir granato sėklomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, balta, 4 riekės
- Petražolės, šviežios, kapotos, 1 sauja
- Užtepėlė, Baklažanai tailandietiškai, 100 gramų
- Granatai, sėklos, 40 gramų
- Sūris, feta, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Baltą duoną supjaustyti stambiomis riekėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir pašauti į 180 °C temp. orkaitę 12 min.
Kol skrunda duona, baklažanų užtepėlę sumaišyti su smulkiai supjaustytu sūriu. Masę tepti ant duonos, o ant viršaus dėti kapotų petražolių ir granato sėklų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai