Brusketas su humuso ir tahini užtepėle bei pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Duona, 6 riekės
- Pomidorai, 2 vienetai
- Bazilikas, švieži, 1 saujelė
- Sūris, mocarela
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Užtepėlė, humuso ir tahini, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Trintą česnaką sumaišyti su alyvuogių aliejumi.
Pomidorus supjaustyti kubeliais, mocarelos sūrį sutarkuoti, šviežius bazilikus sukapoti ir viską išmaišyti su humuso ir tahini užtepėle. Šią masę dėti ant duonos riekių ir apšlakstyti paruoštu česnakiniu aliejumi ir viską pabarstyti truputėliu druskos ir pipirų.
Brusketą pašauti į įkaitintą orkaitę 10 - 15 min. (kol sūris išsilydys, o duona gražiai apskrus).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-20 16:35