Bulgariška slyvų uogienė

Bulgariška slyvų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Slyvos, 3 kilogramai
  • Citrinų sultys, 150 mililitrų
  • Razinos, 1 stiklinė
  • Riešutai, smulkinti, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1.3 kilogramo
Gaminimo instrukcija:

Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Loreta
2018-07-31 09:15
Kiek laiko virti nuo užvirimo?
@Jonas
2010-09-18 14:59
Kiek virti ant mazos Ugnies?