Bulgariška slyvų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinai, 2 vienetai
- Slyvos, 3 kilogramai
- Citrinų sultys, 150 mililitrų
- Razinos, 1 stiklinė
- Riešutai, smulkinti, 1 stiklinė
- Cukrus, 1.3 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Slyvas nuplauname, išimame kauliukus, stambiai supjaustome. Apelsinus nuplauname, nulupame, supjaustome nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustome vieno apelsino žievelę. Į puodą sudedame visas uogienės dalis ir ant mažos ugnies nuolat maišydami išverdame. Supilame į paruoštus stiklainius ir uždarome.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-18 14:59
Kiek virti ant mazos Ugnies?
2018-07-31 09:15