Bulgariška sriuba

Bulgariška sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 70 gramų
  • Ryžiai, 30 gramų
  • Petražolės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 25 gramai
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Jogurtas, 60 gramų
  • Vanduo, 750 gramų
  • Svogūnai, 50 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir apibarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai