Bulgariški marinuoti agurkėliai
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Agurkai, neperūgę
 - Vanduo, marinatui, 4 litrai
 - Druska, 8 valgomieji šaukštai
 - Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
 - Actas, 0.5 litro
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Agurkus sudedu į stiklainius. Užverdu vandenį ir juo užpilu agurkus stiklainiuose. Palaikau apie 15 minučių. Nupilu. Vėl užverdu ir vėl užpilu. Vėl nupilu. Tada išverdu marinatą, į stiklainį dedu 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui ir, užpilusi marinatu, užsuku. Apverčiu ir laikau, kol atvėsta.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2018-06-29 16:10
O kiek reike agurku ?
                    2017-08-15 14:59
tikrai nepilineju tu agurku stiklainiuose,kitame puode juos pakaitinu kol spalva pasikeicia ir y stiklainius sudedu ir marinatas jau paruostas uzpilamas.Nu ir semininkes jei taip cackinas ,tai kiek reike laiko kol atvesta ir vel nupila,siaubas,geda butu ir pasiulyti toky recepta
                    2016-10-12 20:19
Juokas mane ima su tais užpylimai-nupylimais.Paimu didelį puodą,sudedu ten agurkus,nupjaustęs galiukus,kartais ir adata subadau.Užvirinu kitame puode vandenį,įdedu du gerus šaukštus druskos ir užpilu agurkus.Tada ruošiu marinatą.
Agurkai pakeičia spalvą,tada dedu į stiklainius,neduoti jiems atvėsti,nors kartais ir karštoka būna.Pridėtą stiklainį(dedu į 0.7 ltr) užpilu verdančiu marinatu ir greit užsuku.
Stiklainius apverčiu dangteliu žemyn.aš užsuku net naudotais dangteliais,švariais.
                    Agurkai pakeičia spalvą,tada dedu į stiklainius,neduoti jiems atvėsti,nors kartais ir karštoka būna.Pridėtą stiklainį(dedu į 0.7 ltr) užpilu verdančiu marinatu ir greit užsuku.
Stiklainius apverčiu dangteliu žemyn.aš užsuku net naudotais dangteliais,švariais.
2016-08-03 16:21
Geras receptas tokiu ir as gaminu
                    
2018-07-16 22:55