Bulgariški marinuoti agurkėliai

Bulgariški marinuoti agurkėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, neperūgę
  • Vanduo, marinatui, 4 litrai
  • Druska, 8 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
  • Actas, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Agurkus sudedu į stiklainius. Užverdu vandenį ir juo užpilu agurkus stiklainiuose. Palaikau apie 15 minučių. Nupilu. Vėl užverdu ir vėl užpilu. Vėl nupilu. Tada išverdu marinatą, į stiklainį dedu 2 šaukštus sausų prieskonių konservavimui ir, užpilusi marinatu, užsuku. Apverčiu ir laikau, kol atvėsta.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vilma
2018-07-16 22:55
Sūrūs, išpyliau marinatą į kriauklę, paragavau neįmanoma
Vika
2018-06-29 16:10
O kiek reike agurku ?
nijole
2017-08-15 14:59
tikrai nepilineju tu agurku stiklainiuose,kitame puode juos pakaitinu kol spalva pasikeicia ir y stiklainius sudedu ir marinatas jau paruostas uzpilamas.Nu ir semininkes jei taip cackinas ,tai kiek reike laiko kol atvesta ir vel nupila,siaubas,geda butu ir pasiulyti toky recepta
Kardas
2016-10-12 20:19
Juokas mane ima su tais užpylimai-nupylimais.Paimu didelį puodą,sudedu ten agurkus,nupjaustęs galiukus,kartais ir adata subadau.Užvirinu kitame puode vandenį,įdedu du gerus šaukštus druskos ir užpilu agurkus.Tada ruošiu marinatą.
Agurkai pakeičia spalvą,tada dedu į stiklainius,neduoti jiems atvėsti,nors kartais ir karštoka būna.Pridėtą stiklainį(dedu į 0.7 ltr) užpilu verdančiu marinatu ir greit užsuku.
Stiklainius apverčiu dangteliu žemyn.aš užsuku net naudotais dangteliais,švariais.
Sigita
2016-08-03 16:21
Geras receptas tokiu ir as gaminu