Bulgariškos pupelių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pupelės, baltosios, 300 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas
- Pomidorų padažas
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Žalumynai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai