Bulka su šokolado įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Mielės, 11 gramų
- Cukrus, 220 gramų
- Pienas, šiltas, 0.5 litro
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Vanilinis cukrus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Miltai persijojami ir sumaišomi su pienu, cukrumi, kiaušiniais, kiaušinio tryniais, vaniliniu cukrumi, druska ir minkoma elastinga tešla. Galiausiai sudedamas lydytas sviestas ir vėl perminkoma. Tada tešla uždengiama ir paliekama padvigubėti.
Tešla padalinama į dvi dalis, kurios iškočiojamos į stačiakampius. Jie aptepami ištirpintu, jau pradėjusiu stengti šokoladu ir susukami. Dedame į kepimo formas ir paliekame pakilti.
Duonos aptepamos kiaušinio plakiniu, dedamos į orkaitę, įkaitintą iki 180 C ir kepama 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-21 20:40
Ne bulka, o batonas, būkim lietuviai.
2015-03-06 11:04