Bulvės „Akordeonas“

Bulvės „Akordeonas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Sultinys, 250 mililitrų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Kiaulienos šoninė, 250 gramų
  • Prieskoniai
  • Bulvės, 17 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną bulvę nulupkite ir įpjaukite bet ne iki galo kaip pjaustytumėti bulvę griežinėliais.

Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.

Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.

Virkite bulves apie 15 minučių.

Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.

Skanaus :-)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anonimas
2016-12-07 18:58
Bet skanu
Roma
2015-07-20 22:39
Na jau čia kepti virti vėl kepti, kažkaip neturim ką veikti ar ką?
patobulintas receptas
2013-09-14 10:32
Aš iškart kepu orkaitėje žalias bulves su šonine.
Riebalų bulvei nuo šoninės būna per akis. O pjaustau įpjovas kas kokie 3-4 mm. todėl ir iškepa greitai. Baigiantis kepimui uždedu sūrio ir giretinės jau tiekiant ant stalo. Paprasčiau nei kepti, visrti it vėl kepti...

Fantastiškai skanu su krapais
violeta
2013-08-28 12:57
Cia jau perdaug kepti virti ir vel kepti galima paprasciau , i orkaite uzdengi folija ir viskas
Deima
2013-08-03 09:41
na man neatrodo taip greit, apkept, pavirti ir pasaut i orkaite. Miltai padazui?