Bulvės „Akordeonas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Sultinys, 250 mililitrų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Kiaulienos šoninė, 250 gramų
- Prieskoniai
- Bulvės, 17 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Kiekvieną bulvę nulupkite ir įpjaukite bet ne iki galo kaip pjaustytumėti bulvę griežinėliais.
Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.
Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.
Virkite bulves apie 15 minučių.
Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.
Skanaus :-)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-20 22:39
Na jau čia kepti virti vėl kepti, kažkaip neturim ką veikti ar ką?
2013-09-14 10:32
Aš iškart kepu orkaitėje žalias bulves su šonine.
Riebalų bulvei nuo šoninės būna per akis. O pjaustau įpjovas kas kokie 3-4 mm. todėl ir iškepa greitai. Baigiantis kepimui uždedu sūrio ir giretinės jau tiekiant ant stalo. Paprasčiau nei kepti, visrti it vėl kepti...
Fantastiškai skanu su krapais
Riebalų bulvei nuo šoninės būna per akis. O pjaustau įpjovas kas kokie 3-4 mm. todėl ir iškepa greitai. Baigiantis kepimui uždedu sūrio ir giretinės jau tiekiant ant stalo. Paprasčiau nei kepti, visrti it vėl kepti...
Fantastiškai skanu su krapais
2013-08-28 12:57
Cia jau perdaug kepti virti ir vel kepti galima paprasciau , i orkaite uzdengi folija ir viskas
2013-08-03 09:41
na man neatrodo taip greit, apkept, pavirti ir pasaut i orkaite. Miltai padazui?
2016-12-07 18:58