Bulvės Itališkai

Bulvės Itališkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 800 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Mineralinis vanduo, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuplautas bulves išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti.
Trynius kruopščiai išplakti su mineraliniu vandeniu.
Kiekvieną bulvę mirkyti išplaktuose tryniuose, o po to apvolioti maltuose džiūvėsėliuose.
Atsparų karščiui pusdubenį ištepti sviestu, sudėti į jį bulves, įdėti 10-15 min. į karštą orkaitę.
Šis patiekalas - puikus priedas keptoms žuvims.

» Rašyti komentarą
» Komentarai