Bulvėse sluoksniuoti lašinukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, pailgos, vienodos, 4 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, griežinėliai, 4 vienetai
- Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi
2010-03-15 14:02