Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

Bulvėse sluoksniuoti lašinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, pailgos, vienodos, 4 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, griežinėliai, 4 vienetai
  • Taukai (kiaulių)
Gaminimo instrukcija:

Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta

» Rašyti komentarą
» Komentarai
minimukas
2010-03-15 14:02
kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi