Bulvinė pica

Bulvinė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, 5-6
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Dešra, daktariška, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Krapai
  • Petražolės
  • Pomidorų padažas, 2-3
  • Agurkai, rauginti, 2-3
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įdėti majonezą ir įplakti kiaušinį. Viską gerai išmaišome. Po to supilame į skardą, išteptą aliejumi. Įdedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Tuo tarpu keptuvėje paruošiame garnyrą: smulkiai supjaustome svogūną, dešrą. Juos apkepiname aliejuje, tuomet sudedam pjaustytą agurką ir suberiam krapus bei petražoles ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišome ir sudedam ant orkaitėje kepančių tarkių, padengdami visą paviršių lygiu sluoksniu. Kepame dar 15-20 min. Kai tarkiai jau bus iškepę, ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Palaukiam kol jis išsilydys. Pica paruošta.
Vegetarai vietoj dešros gali naudoti grybus. Labai skanu ir sotu. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marija
2015-12-08 23:46
☺☺☺
(anonimas)
2010-12-21 07:30
ilgas27
2010-06-22 10:56
liu
2010-03-16 10:28
danute
2010-03-15 22:26