Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių

Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bruknės, uogienė, 35 gramai
  • Grietinė, 30 gramų
  • Druska
  • Taukai (kiaulių), ar aliejus, 25 gramai
  • Bulvės, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2017-01-21 08:44
O mes kartais valgome su namine obuoliene.
greta
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
gjncs
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
saule
2008-11-15 20:06
o jau skanu
Vincentas
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu