Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bruknės, uogienė, 35 gramai
- Grietinė, 30 gramų
- Druska
- Taukai (kiaulių), ar aliejus, 25 gramai
- Bulvės, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
2008-11-15 20:06
o jau skanu
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu
2017-01-21 08:44