Bulviniai blynai (Kiek kitaip)

Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, kepimui
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka.

Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.

Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.

Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ula
2015-07-15 21:05
Sakot pajuodavę ? Mano nuomonė - tai tikri kaimiški cepelinai , be jokio peroksido !

2014-05-01 14:01
mes tokius kepam be mesytes, laaabai skanu...
Neringa
2012-08-14 22:54
isbandziau,labai skaniai gavosi
justinas
2012-07-16 23:21
mes tai tokius vadiname KALNU
to niamu
2012-05-16 17:16
bulviniai blynai{draniki) -nacionalinis baltarusu patiekalas