Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, kepimui
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Bulves nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka.
Į tą patį dubenį sutarkuoti svogūną. Svogūnas neleis bulvėms pajuoduoti.
Įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais, pasūdyti pagardinti pipirais, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Iškeptus blynus pagardinti grietine.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-05-01 14:01
mes tokius kepam be mesytes, laaabai skanu...
2012-08-14 22:54
isbandziau,labai skaniai gavosi
2012-07-16 23:21
mes tai tokius vadiname KALNU
2012-05-16 17:16
bulviniai blynai{draniki) -nacionalinis baltarusu patiekalas
2015-07-15 21:05