Bulviniai blynai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Bulvės, 500 gramų
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako skilteles ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-06 19:10
Kodėl bulvių tarkiai taip spraigo?
2015-01-18 11:51
Tai "Kedainiu blynai"
2015-01-07 20:39
mmmm skanumelis jau isbandyta
2014-03-11 11:29
skanu buna,kai bulves tarkuoji su burokine trintuve.Tik reiktu pasirinkti tokia smulkesne...tai padeda,kai skubi.Greiciau nei tarkuojant su smulkia kad ir elektrine trintuve.O šeip šiuos blynus kepu jau seniai ir labai skanus buna
2017-02-06 20:00