Bulviniai blynai su mėsa

Bulviniai blynai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Bulvės, 500 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako skilteles ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.
Tuo tarpu rankine tarka susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite ir likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.
Įkaitinkite gerai keptuvę, aliejaus nepagailėkite (bet blynų nereikia paskandinti). Keptuvėje sluoksniuokite: bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
egiux
2017-02-06 20:00
skanu tikrai
nas
2015-03-06 19:10
Kodėl bulvių tarkiai taip spraigo?
leovytas
2015-01-18 11:51
Tai "Kedainiu blynai"
nijole
2015-01-07 20:39
mmmm skanumelis jau isbandyta
lija
2014-03-11 11:29
skanu buna,kai bulves tarkuoji su burokine trintuve.Tik reiktu pasirinkti tokia smulkesne...tai padeda,kai skubi.Greiciau nei tarkuojant su smulkia kad ir elektrine trintuve.O šeip šiuos blynus kepu jau seniai ir labai skanus buna