Bulviniai blynukai su grybukų padažu

Bulviniai blynukai su grybukų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 20 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Bulvės, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Padažui papildomai reikės:
150 g kiaulės lašinių
1 nedidelio svogūno
50 g grietinės
100 g pievagrybių arba voveraičių

Gaminimas:

Bulves nuskusti ir sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įberti druskos.
Viską sumaišyti. Gaunamą masę dėti su šaukštu į keptuvę ir formuoti blynus. Kepti, kol apskrus.

Padažo gaminimas:

Smulkiai supjaustyti lašinukus, sukapoti svogūną, pievagrybius supjaustyti ir dėti i keptuvę, viską užpilti grietine.

Labai skanūs savaitgalio pietūs, ypač kai esi užsienyje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jonas
2011-03-20 11:56
Ten,kas rase neturi tarkavimo masinos,galima ir su sulciaspaude,atrodo keistai,isbega sultys ir lieka viduje tos bulves ir surenki
meta
2011-02-18 19:22
gera mintis , reikės pietums paruošti,turi būti labai skanu.
(anonimas)
2010-10-18 13:55
labai skanu
liu
2010-04-12 11:35
Eva,su rankine tarka!!!!!!!!!!!
eva
2010-04-12 02:32
sveiki,

gyvenu uzsienyje, pas mus nera tarkavimo masino, o pasiilgau bulviniu lietuvisku patiekalu be proto.. ar yra kokiu nors kitu budu sudoroti bulves..?