Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 600 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, (tryniai), 1 vienetas
- Miltai, 1 stiklinė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 0.5 litro
- Dešrelės, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Atvėsusias bulves sutriname į košę, suberiam miltus, beriame druskos, supilame tirpintą sviestą ir kiaušinio trynį. Išmaišome. Dešrelę įpjaunam į tris dalis ir įvyniojam ją į masę (kaip cepeliną). Tada apvoliojame džiūvėsėliuose ir verdame aliejuje.
Rankas kas kartą suvilgykite vandeniu, kad masę neliptų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-07 13:42
Labai pigu skanu daug ir greitai
2019-08-28 22:11