bulviniai sklindžiai su rūkyta lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, maltos, 115 gramų
- Mielės, sausos, 1 valgomasis šaukštas
- Kvietiniai miltai, 175 gramai
- Vanduo, šiltas, 300 mililitrų
- Druska
- Saulėgrąžų aliejus, kepimui
- Grietinė, 6 valgomieji šaukštai
- Lašiša, rūkyta, riekelėmis, 6 vienetai
- Juodieji pipirai, grūsti
- Citrinos, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Sausas mieles išmaišyti su žiupsneliu miltų (atminkite, kad kepiniams naudojant sausas mieles, jas reikia ne išlaidinti, kaip presuotas, o išmaišyti su trupučiu miltų, o paskui ir įmaišyti į tešlą), o paskui ir su visais miltais. Dubenyje išmaišyti tešlą iš maltų bulvių, mielių, miltų ir šilto vandens, pagardinti druska. Padėti pusvalandžiui šiltoje vietoje, kad tešla dvigubai pakiltų.
Šaukštu tešlą dėti į keptuvėje įkaitintą aliejų, sklindžius apskrudinti iš abiejų pusių. Ant sklindžių dėti lašišos riekelę, grietinės, pagardinti grūstais juodaisiais arba įvairiaspalviais pipirais, papuošti citrinos griežinėlio trikampėliu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai