Bulviniai zrazai su grybų įdaru

Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Svogūnai, didelis, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, švieži, 400 gramų
  • Miltai, 150 gramų
  • Druska
Kepimui:
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.

  2. Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.

  3. Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.

  4. Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Toma
» Rašyti komentarą
» Komentarai