Bulviniai zrazai su grybų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Pievagrybiai, švieži, 400 gramų
- Miltai, 150 gramų
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai