Bulvių apkepas

Bulvių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, vidutinio dydžio, 8 vienetai
  • Svogūnai, 1.5 vieneto
  • Aliejus, 5
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Druska
  • Ciberžolė, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus pakepinu keptuvėje, kol gražiai pagelsta. Bulves verdu su lupenomis apie 25 - 30 minučių. Nuluptas bulves supjaustau norimo dydžio gabaliukais (dažniausiai labai smulkiai ar net sutrinu).

  2. Į bulves įmaišau kepintus svogūnus, smulkintas petražoles, prieskonius ir išplaktus kiaušinius. Sudedu masę į kepimo formą ir kepu apie 1 valandą 180° C temp. orkaitėje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: loreta
» Rašyti komentarą
» Komentarai