Bulvių apkepas su šparagais

Bulvių apkepas su šparagais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparagai, 13 vienetų
  • Bulvės, didelės, 8 vienetai
  • Druska
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagus virti vandenyje apie 15 - 20 minučių. Druskos berti tik baigiant virti. Šparagus nusausinti ir supjaustyti.

  2. Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Nukošti vandenį.

  3. Užviri pieną ir sugrūsti bulvių košę. Į košę įmušti kiaušinį ir vėl išmaišyti.

  4. Į kepimo skardą sudėti bulvių košę, viršų sulyginti,o ant viršaus sudėti šparagus, susmulkintą svogūną, žalumynus.

  5. Kepti 180 °C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.

    Dar karštą apkepą apibarstyti sūriu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai