Bulvių apkepas su svogūnais

Bulvių apkepas su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, filė, 400 gramų
  • Muskatas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvapieji pipirai
  • Svogūnai, 300 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Bulvės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai