Bulvių apkepas su svogūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, filė, 400 gramų
- Muskatas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvapieji pipirai
- Svogūnai, 300 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Bulvės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai