Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais

Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė , 240 gramų
  • Ančiuviai, 30 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogės kalamata, 10 vienetų
  • Kietasis sūris, 100 gramų
  • Graikiniai riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zigmas
» Rašyti komentarą
» Komentarai