Bulvių casserole

Bulvių casserole
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, tarkuotas, 65 gramai
  • Bulvės, nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis, 650 gramų
  • Pienas, 3,5 % - 4 % riebumo, 400 mililitrų
  • Prieskoniai, bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:

Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nijolė Rimkuvienė
2013-07-18 17:22
Laba diena, šiandien išbadžiau šį receptą, na žinokit labai skanu ir labai greitai pasigamina.Ačiū Jums labai už tokius paprastus ir gerus receptus, kurie visada man pavyksta
(anonimas)
2013-03-26 20:12