Bulvių dubenėliai

Bulvių dubenėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 12 vienetų
  • Bulvės, virtos, 3 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jovita
2011-10-26 12:33
man keista kat nereikia krakmolo as bijau kat jie subires....
Linksmute
2010-01-15 17:18
Mes tai si patiekala vadiname &quotirstu bakst". Suvoliojam rutuliuka ir tiesiog bakstelt pirstu i viduri.Jokiu dubeneliu nereikia formuot , nes rutuliukai turi buti nedideli , kitaip nebus skanu.Lenkai sita patiekala , kiek zinau,kleckais vadina.Einu gaminti - nezinau kiek metu nedariau.