Bulvių dubenėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 12 vienetų
- Bulvės, virtos, 3 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žalios bulvės sutarkuojamos, išspaudžiamos, tada sudedamos virtos sugrūstos bulvės, pasūdoma, suminkoma. Iš masės daromi nedideli rutuliukai, jie suplojami ir viduryje įspaudžiama duobutė. Dubenėliai dedami į verdantį pasūdytą vandenį. Išverda per 15 min. Tiekiami su spirgučiais, pakepintais su susmulkintais svogūnais, pagardintais grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-15 17:18
Mes tai si patiekala vadiname "irstu bakst". Suvoliojam rutuliuka ir tiesiog bakstelt pirstu i viduri.Jokiu dubeneliu nereikia formuot , nes rutuliukai turi buti nedideli , kitaip nebus skanu.Lenkai sita patiekala , kiek zinau,kleckais vadina.Einu gaminti - nezinau kiek metu nedariau.
2011-10-26 12:33