Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 6 vienetai
- Džiovinti grybai, 500 gramų
- Poras, 1 sauja
- Svogūnai, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Fermentinis sūris
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Piene išmirkytus grybus smulkiai supjaustyti. Porą su svogūnų supjaustyti ir kartu su grybais apkepti. Įdėti druskos, prieskonių, pipirų, jeigu norima.
Bulves supjaustyti apskritimais – jie turi būti maždaug vienodo dydžio, kitaip bus sunku gražiai suformuoti gėlytės žiedą. Bulves apšlakstyti aliejumi ir ir šiek tiek apiberti druska arba bulvių sprieskoniais. Leisti pasimarinuoti.
Keksiukų kepimo formelėje suformuoti žiedelius ir į jų viduriuką sudėti grybus.
Iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitoje uždengus folija kepti iki pusvalandžio. Paskui ją nuimti ir dar kelias minutes leisti bulvėms apskrusti. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai